Aldersgrenser på spill

FIFA

FIFA serien er et fotballspill som har aldersgrense fra 3 år (PEGI), men anbefalt aldersgrense hos oss er 7 år, da spillet er noe komplisert for de aller yngste. Dette er en fotballsimulator med vekt på simulering av sporten som i virkeligheten. Her kan man spille som alle de store lagene og fotballspillerne er gjengitt i spillet helt ned til detaljnivå. Konkurrer i Champions League og andre ærverdige turneringer. Spilles enten alene eller med venner på samme skjerm.

 

Fra 7 år

 

Rocket league

Rocket League er et fotballspill som har aldersgrense fra 3 år+ (PEGI), men anbefalt aldersgrense hos oss er 7 år, da spillet er noe komplisert for de aller yngste.

RL er en blanding mellom fotball og bilsport. Man spiller på hvert sitt lag på noe som minner om en bilfotball-bane. Det kan være alt fra en til fire spillere på hvert lag. Man kan spille flere på samme skjerm, eller på hver sin skjerm her på senteret.

 

Fra 7 år

 

Minecraft

MineCraft er et byggespill som har aldersgrense fra 7 år (PEGI). Begrunnelsen fra PEGI er frykt og mild vold.

Minecraft er enkelt forklart som digital Lego. Du styrer spilleren din gjennom en verden bygd opp av blokker. Blokkene kan ødelegges og plasseres. Det finnes to hovedmåter å spille MineCraft på: Kreativ og Overlevelse.

Man kan spille flere på samme skjerm, eller på hver sin skjerm her på senteret i eget Realm.

 

Fra 7 år

 

Gran Turismo

Gran Turismo er et bilsimulatorspill som har aldersgrense fra 3 år+ (PEGI), men anbefalt aldersgrense hos oss er 7 år, da spillet er noe komplisert for de aller yngste. Man kan spille to på samme skjerm, eller på hver sin skjerm her på senteret.

 

Fra 7 år

 

Fortnite

Fortnite er et skytespill med tegneseriegrafikk. Spillet har aldersgrense 12 år (PEGI).

Spillet har en relativt lav anbefalt aldersgrense grunnet at spillet ligner på en tegneserie. Ved Fortnite bursdager eller andre event'er, ber vi om aldersbevis eller samtykke fra foreldre.

 

Fra 12 år